5000 подписа срещу Ангелин от Мъглиж, хората искат присъда

Садистът, измъчвал куче, вече е криминално проявен
Обновена: 6 ное 2019 19:10 | 6 ное 2019 09:35,
68

„Ангелин от Мъглиж, който пусна видео в социалните мрежи как изтезава куче, трябва да получи ефективна присъда. Той вече е криминално проявен. Ако вината му бъде доказана, санкцията му не може да бъде минимална. Недопустимо е“, това заяви Мартин Янчев от организация в помощ на животните пред Bulgaria ON AIR.
Още по темата

Мъжът беше пуснат на свобода срещу символична парична гаранция от 250 лева. Кучето е предадено на ветеринарна служба, а граждани организираха петиция срещу насилието над животни.

"Събрахме на 5000 подписа срещу въпросния Ангелин. Той обаче беше освободен. Това е подигравка! Защото се оказа, че кучето, което полицията и прокуратурата представят, няма нищо общо с истинското, станало жертва на изтезанията", обясни още Мартин Янчев.

Видеото, показващо жестокото отношение към животното, разгневи хиляди граждани. Ангелин е признал вината си. Като причина за зверското си отношение към животното, заснето в клипа, е посочил, че кучето го е ухапало при игра.

"Ако до два месеца този човек не бъде наказан, може да се стигне и до стачки пред прокуратурата в Казанлък", категоричен бе Янчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
1
 
! Отговори
Старата школа преди 4 години
100яне, изобщо не съм сигурен че си нормален. Най-вероятно не си, но не го съзнаваш. Щом в детските си години не си имал кученце, не си галил котенце, а си ги убивал садистично, за каква нормалност изобщо говориш? Поне не пиши, да не ти се смеят хората.
46
3
 
1
 
! Отговори
Бай 100ян преди 4 години
Навремето щу кучета и котки съм изтрепал.Двуцифрено число .Нямаше ни смартфони ,ни интернет .Нямаше кой да наднича в паницата ти .Нито съм криминално проявен ,нито осъждан но За животинската мафия сигурно съм изверг !
45
0
 
0
 
! Отговори
амиии преди 4 години
До ghfd 47 След като правораздаването и правоприлагането не функционира в Бългрия , ще се увеличават подобни действия - уличен натиск върху присъдите . А след това ще се мине и към саморазправа предполагам . Съдът и прокоратурата ни общо взето са счупени
44
4
 
7
 
! Отговори
ghfd преди 4 години
Не разбирам защо правят подписки след като има прокуратура и съд. Ако искат и 1 000 000 подписа да съберат, какво значение има? Може да събираш подписи за нещо, което по закон изисква тези подписи, но какъв е смисъла да го правиш за нещо, което нито изисква, нито се нуждае от това? В крайна сметка съдът решава и не може някакви хора от улицата да искат наказание. Утре ще се съберат 1000 човека и ще поискат някой да бъде изгорен на клада щото не е казал "Добър ден". Така ли работи тая държава?
43
2
 
4
 
! Отговори
София Запад Сурвакар преди 4 години
Този ще бъде сурвакан за здраве!
42
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо този човек, който причинявал болка на живо същество (куче) бива наказан, а всички останали, които даже убиват живи същества (***, кози, овце, и т.н.), не биват наказвани? С какво кучето е повече от другите?
41
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Т ми ДаTo носорози вече почти няма. Само отбелязвам.
40
1
 
18
 
! Отговори
ХХХ преди 4 години
След 3 дена нищо няма да се помни ......защо врякате ? Кокошките врякат по организирано от българския народ и по сплотено ! Аз го осъждам и сам искам да го осъдя но после аз ще стана подсъдим ......и мене всички ще сочите с пръст "-вижте го преби бедното ромче гладно клето вместо да го предаде на полицията ...нехуманен анти-толерантен безсърдечен българин " за това ли ? Болна нация ...въобще ако я има все още !
39
4
 
3
 
! Отговори
Симитли преди 4 години
Затъжил съм се за Бойко. Не кой да е Бойко, а Боко Тиквата дето му викат. Забрави той мат-ряла на произвола на съдбата. Само на мацки го е ударил. ЙА какво ще ядат хората не го интересува.(Това се вика произвол нахалство.Да изчезва иначе лошо му се пише.Казах !
38
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този ИЗ...РОД първо да каже къде е истинското кученце. Може ли изтезавано такова, чиято уста е тъпкана с баластра да няма поне какпа кръв и да върти доволно опашка при предаването. Язък на природозащитничката...да се маха,като не разбира нищо....После тоя изверг да ми го дадат на мен....Бога ми...ще го накарам да изяде цяла количка пълна с баластра......И ако не яде......ще има бой какъвто той е упражнил върху бедната душица.
37
7
 
2
 
! Отговори
додо преди 4 години
Искам да знам колко ще отидат пред болницата в Казанлък да кажат на хирурзите как да си вършат работата?
36
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
срамно е и гнусно е да ви пробутват материали за кученца когатостарци не само старци по селата са тероризирани даже убивани от римлянитеето така си защитава банкявнския електората - като облъчват хората с измислени проблемижалко е че толкова народ се връзва на отвратителните им игрички то и за това си патиколко подписки направихте за утепаните баби и дядовци и не само за тяйако имате мозък сещайте се кой и защо ви боядисва с такинва материалчета
35
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
съгласен съм за тоя да има наказание, но да ви подсетя, че жени отговарящи за малки деца ги тероризират и бият (по ясли и родилни отделения), а последствията за тях са никакви, даже и глоба от 250лв няма...
34
1
 
20
 
! Отговори
Krom преди 4 години
И не е страшно точно безобразие! Страшно е какво става в главата и зад ниското челце на този швед и събратята му. Само че, хора като "Чичо" не разбират това. За тях е важно да има негативизъм. Ако случайно не ти харесва как някой се гаври със животинчето, то това е признак на джендърство.
33
0
 
16
 
! Отговори
Krom преди 4 години
До Чичо - така е, чичо. Като чета написаната от теб "мисъл" се убеждавам, в обърканите ценности. Я кажи сега, как пребиването на едно беззащитно животинче, ще "облекчи" мъките на хората дето си "зажалил"? Аз да те светна - точно твоя "начин на мислене" е в основата на не малка част от неволите им. Хайде, сполай ти...!
32
1
 
13
 
! Отговори
Т ми Да преди 4 години
Този *** трябва да бъде пуснат при някой носорог, да се позабавлява с него както той с кученцето. Мисля че е пропорционално наказание на извършеното от него. Ако изкара изкара, те животните такива убавци ги усещат...
31
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
да бяхте по активни на изборите срущу крадците дето на другия ден ви сервирахапесионната секирадокога ще ви будалкат с пролеми които нямат общо с отношението към човекаколко народ си замина живеейки по-зле от това куче и някой помогна ли мустига са ви правили на май.муни с изсмукани от калните гербави пръсти проблеми
30
0
 
22
 
! Отговори
PinCode преди 4 години
Най - вероятно това куче не е същото, което младия жангал е тероризирал. Всички в града казват, че тормозеното куче е дало фира.
29
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И лицето което измъчва животното във фейсбук е ангел йосифов, не ангелин, да не са хванали друг.
28
0
 
18
 
! Отговори
Коки преди 4 години
Еха... значи не одобрявам поведението на този да измъчва животно, но според мен хората трябва да са по-активни и когато става дума за кражба, корупция или измъчване на човек. И защо хората не са били активни, като е бил вече с ефективна присъда.